Η Frank & Fame για το Βusiness Banking ΜμΕ της Εθνικής Τράπεζας

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια της Εθνικής Τράπεζας για το Βusiness Banking μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με την «υπογραφή» της Frank & Fame. H καμπάνια συστήνει στο κοινό ένα πελατοκεντρικό μοντέλο εξυπηρέτησης με πρωταγωνιστή τον «Aρ Εμ» (R.M: Relationship Manager) και με κεντρικό μήνυμα – υπογραφή «Εδώ, Επιχείρηση και Τράπεζα πάνε

μαζί».

Ο Aρ Εμ είναι εξειδικευμένος επαγγελματικός σύμβουλος από την Εθνική Τράπεζα, που γνωρίζει και προτείνει λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής της. Μέσα από ένα σποτ που ανοίγει την πόρτα της καθημερινότητας μιας σύγχρονης pastry chef με το δικό της μικρό ζαχαροπλαστείο, το κοινό έρχεται σε επαφή με τις ασχολίες, τις υποχρεώσεις, τις απαιτήσεις, αλλά και τις ανάγκες της επιχείρησής της.

Ο Αρ Εμ εμφανίζεται συμβουλευτικά δίπλα της, ως ο άνθρωπος που κατανοεί τις επιχειρηματικές ανάγκες, έχει την τεχνογνωσία και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και τα εργαλεία για την αναβάθμιση του εξοπλισμού της και την εξέλιξη και ανάπτυξη της επιχείρησής της. Η παραγωγή του σποτ έγινε από την ΤοpCut-Modiano σε σκηνοθεσία Mανώλη Μαυρή ενώ τον ήχο επιμελήθηκε η Rabbeats Music.

Keywords
Τυχαία Θέματα