Η FedEx Express έφερε το τρόπαιo του UEFA Champions League στην Αθήνα

Η FedEx Express, ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, για πρώτη φορά, παρέδωσε και παρουσίασε το εμβληματικό τρόπαιο UEFA Champions League στην Αθήνα. Στις 13 Μαΐου,

σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάστηκε από τη FedEx και την UEFA Champions League το τρόπαιο στο ευρύ κοινό.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και άλλοι παρόντες στο νεοσύστατο Ellinikon Experience Center είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη χορηγία, να τραβήξουν φωτογραφίες δίπλα στο τρόπαιο και να συναντήσουν έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και καλεσμένο της FedEx, τον Predrag Djorjevic.

Ο Eser Sezek, VP Ground Operations for South East Europe, Israel & Turkey, FedEx Express, δήλωσε κατά την ομιλία του στην εκδήλωση: «Ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε το εμβληματικό UEFA Champions League Trophy στην Αθήνα. Ως διεθνής εταιρεία μεταφορών, η FedEx συνδέει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο καθημερινά – και πιστεύουμε ότι η δύναμη του ποδοσφαίρου θα κάνει το ίδιο για τις κοινότητές μας».

Και πρόσθεσε: «Οι καθοριστικές στιγμές του UEFA Champions League παραδίδονται από τη FedEx και είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε σε λίγες εβδομάδες το τρόπαιο για τον τελικό του UEFA Champions League στο Ataturk Olympic Stadium στην Κωνσταντινούπολη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
FedEx Express, UEFA Champions League, Αθήνα,FedEx Express, UEFA Champions League, athina