Η DoubleVerify λανσάρει το DV Attention Lab

Το DV Attention Lab λάνσαρε η DoubleVerify, μια νέα υπηρεσία attention-based measurement που τοποθετείται ως εναλλακτική στη στόχευση με third-party cookies. Η υπηρεσία, η οποία χρησιμοποιεί data εις βάθος για την προσοχή, για τη μέτρηση έκθεσης και engagement, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τη Mondelez.

Η εταιρεία

συμμετείχε σε πιλότο, αξιοποιώντας δεδομένα για να βελτιστοποιήσει το performance μιας cross-platform display καμπάνιας για ένα δημοφιλές snack brand. Το εργαλείο αξιολογεί πάνω από 50 data signals σε δύο ομάδες data που σχετίζονται με την προσοχή: έκθεση και engagement.

Η έκθεση μετρά την προβολή και την ένταση της διαφημιστικής εμπειρίας και το engagement μετρά την παρουσία του χρήστη και το βάθος της εμπειρίας. Η πειραματική εφαρμογή για τη Mondelez οδήγησε σε αύξηση του brand favorability κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες, αύξηση του consideration κατά 8 μονάδες και ενίσχυση του purchase intent κατά 5 μονάδες για το βασικό κοινό-στόχος του brand, σύμφωνα με την εταιρεία.

Τα δύο data sets βοηθούν τους marketers να εντοπίσουν καίρια στοιχεία performance και να προσφέρουν σχεδόν real-time insights για cookieless στόχευση. Το νέο offering υποστηρίζεται από μια παγκόσμια ομάδα data scientists, product experts και αναλυτών marketing.

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα