Η DAN λανσάρει νέο δημιουργικό δίκτυο

Ενώνει τις Mcgarrybowen και Dentsu.

Σε ένα νέο δίκτυο συνδέει το Dentsu Aegis Network τις Mcgarrybowen και Dentsu, υπό την ονομασία Dentsumcgarrybowen. Η νέα οντότητα αποτελείται από creative, content, design και experience shops και θα ηγείται του δημιουργικού segment, μαζί με το digital agency Isobar. Η εταιρεία

content marketing John Brown και το PR agency Mitchell εντάσσονται επίσης σε αυτόν τον πυλώνα. Της Dentsumcgarrybowen θα ηγούνται οι Global Co-Presidents Merlee Jayme και Jon Dupuis.

Ο Gordon Bowen, Founder και Global Chairman της Mcgarrybowen, είναι πλέον Global Chairman της Dentsumcgarrybowen. Ο Bowen διατηρεί επίσης τον ρόλο του Chief Creative Officer του Dentsu Aegis Network, τον οποίο ανέλαβε πέρυσι. Εκπρόσωπος του DAN επιβεβαίωσε επίσης ότι η Jennifer Hohman, Global Chief Marketing Officer της FCB ανέλαβε Global Chief Growth Officer του Dentsumcgarrybowen. Η Jennifer Zimmerman, Chief Strategic Officer της Mcgarrybowen, αναλαμβάνει αντίστοιχο ρόλο στην Dentsumcgarrybowen. Το νέο δίκτυο αποτελείται από πάνω από 3.000 δημιουργικούς, σε 33 γραφεία για 24 αγορές. (Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα