Η Coffee Island λανσάρει το concept store Brews & Bakes

Το νέο concept store της Coffee Island, το Brews & Bakes by Coffee Island, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Navarino Agora, που αποτελεί το νέο σημείο συνάντησης των επισκεπτών της Costa Navarino αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.

Η Coffee Island στο

νέο της αυτό εγχείρημα, συνδυάζοντας το expertise με την αισθητική του περιβάλλοντα χώρου, παρουσιάζει κάτι διαφορετικό. Με στοιχεία βιωσιμότητας και καινοτομίας, η Coffee Island δημιούργησε ένα νέο μοντέλο καταστήματος που βάζει στο επίκεντρο την κυκλική οικονομία και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Επί παραδείγματι, κατασκευάστηκε ένας πάγκος εξυπηρέτησης από ανακυκλωμένο καφέ, υποστηρίζονται τα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν είδη από ανακυκλωμένα υλικά και τοπικά προϊόντα. Στο νέο Brews & Bakes by Coffee Island, οι καταναλωτές μπορούν να εξερευνήσουν μία επιλεγμένη γκάμα specialty κόκκων γεωγραφικής προέλευσης αλλά και limited edition ποικιλίες, δροσερά ροφήματα τσαγιού, σοκολάτας, milkshakes αλλά και signature ροφήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα