Η Bentley βραβεύεται με τη διαπίστευση «Μηδενικό πλαστικό στη φύση»

Η Bentley Motors απέσπασε το βραβείο «Net Zero Plastic to Nature», για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η διεθνώς αναγνωρισμένη διαπίστευση, από την κλιματική εταιρεία South Pole, προέκυψε μετά από αξιολόγηση της διαχείρισης αποβλήτων των εγκαταστάσεων και των τοπικών δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η Bentley ήταν ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση το 2022. Η νέα διαπίστευση της South

Pole προς την Bentley αντανακλά τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας στο να υποστηρίζει φιλόδοξες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις, σε όλες τις κατασκευαστικές της δραστηριότητες και μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Για να εξασφαλίσει την διαπίστευση «Net Zero Plastic to Nature» το 2022, η Bentley αύξησε σημαντικά το επίπεδο διαχείρισης και ιχνηλασιμότητας των πλαστικών αποβλήτων της, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο Andreas Lehe, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Παραγωγή της Bentley Motors, δήλωσε: «Στόχος της Bentley είναι να γίνει η πιο βιώσιμη πολυτελής μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο. Η στρατηγική μας Beyond100 μελετά από την αρχή κάθε πτυχή της επιχείρησης και το βραβείο “Net Zero Plastic to Nature” είναι μια ακόμη απόδειξη των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα