Η BP με νέα VP of Marketing στην Ευρώπη

Η Claire Farrant ανέλαβε καθήκοντα Vice-President of Marketing στην BP για τον κλάδο του retail της στην Ευρώπη. Το νέο στέλεχος φέρει στην πετρελαιοβιομηχανία σημαντική εμπειρία, καθώς διαθέτει προϋπηρεσία δέκα ετών σε υψηλούς ρόλους στην Tesco, πριν ενταχθεί στη Lidl το 2015 ως Marketing Director.

Εκεί παρέμεινε για οκτώ χρόνια, μεταμορφώνοντάς τη σε ένα από τα έξι μεγαλύτερα

σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην BP, της ανατέθηκε η βελτίωση του engagement και της πιστότητας των πελατών, καθώς και η προώθηση ενός ψηφιακού μετασχηματισμού στις δραστηριότητες σε επίπεδο λιανικής στην Ευρώπη, ενώ, παράλληλα, θα συνεχίσει να χτίζει τις στρατηγικές συνεργασίες.

Η Claire Farrant θα αναφέρεται στην Tracey Clements, Senior Vice-President of Marketing της BP, η οποία δήλωσε ότι «οι εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και το αποδεδειγμένο ιστορικό ενίσχυσης της ανάπτυξης» που διαθέτει η Claire Farrant την καθιστούν μια «μοναδική προσθήκη στην ομάδα». «Η άφιξη της Claire έρχεται σε μια καθοριστική στιγμή, καθώς εξελίσσουμε τη marketing στρατηγική μας, ώστε να ευθυγραμμίσουμε τις παροχές μας στο convenience retail με την αλλαγή της καταναλωτικής συμπεριφοράς στον δρόμο», προσέθεσε.
(Πηγή: Μarketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα