Η Avin παρουσίασε τη νέα γενιά καυσίμων, Action Fuels

Τη νέα γενιά καυσίμων της, τα Action Fuels, παρουσίασε η Avin σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε την Τετάρτη, 24 Απριλίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά της νέας βελτιωμένης σειράς, αλλά και η καμπάνια επικοινωνίας, που σχεδιάστηκε για το λανσάρισμά τους, από τη Solid Havas. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πέτρος Ζόραπας, Commercial Director της Avin, το λανσάρισμα

βασίστηκε σε τρία βασικά ζητούμενα των καταναλωτών, τα οποία προέκυψαν από σχετική έρευνα αγοράς, και είναι τα εξής: το κύρος της εταιρείας, η οικονομία στην κατανάλωση και η ποιότητα των καυσίμων.

Με 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά και ως μέλος του ομίλου Motor Oil, η Avin παρουσίασε τα Action Fuels, τα οποία υπόσχονται μεγαλύτερη οικονομία και προστασία. Οι βασικοί ισχυρισμοί της εταιρείας αναφορικά με τα νέα καύσιμα (Action 100 & Action Diesel) είναι ότι προσφέρουν οικονομία καυσίμου έως 7%, μέγιστη καθαριστική δύναμη και περιβαλλοντική προστασία με μείωση έως και 6% στο αποτύπωμα άνθρακα. Επιπλέον, τα νέα καύσιμα της Avin προστατεύουν το όχημα λόγω της ειδικής τεχνολογίας Safety Net, ενώ είναι συμβατά με όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα. Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Marketing Manager της Avin χαρακτήρισε ορόσημο για την εταιρεία την κυκλοφορία των Action Fuels.

Όπως επεσήμανε η επικοινωνία της νέας σειράς ξεκίνησε με την τηλεοπτική καμπάνια που βρίσκεται στον «αέρα» από τις 18 Απριλίου, ενώ έχει σχεδιαστεί καμπάνια και για τα digital Μέσα. Στόχος της επικοινωνίας, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να αναδειχθεί η ποιότητα των καυσίμων, με την εγγύηση του ομίλου Motor Oil, η ηγετική θέση στην αγορά της Avin και να επιτευχθεί μια καλύτερη σύνδεση με τους νέους, σε ηλικία καταναλωτές. Ο Καραγιάννης αναφέρθηκε επίσης στο upgrade της εταιρικής ταυτότητας, με τα νέα λογότυπα Action, τα οποία επιμελήθηκε, επίσης, η Solid Havas, αλλά και στην επένδυση της εταιρείας στην ανάπτυξη του προγράμματος πιστότητας Avin Κερδίζω, το οποίο μετρά 1,25 εκατ. μέλη και 350.000 ενεργά μέλη σε μηνιαία βάση.

Τέλος, όσον αφορά το επενδυτικό πλάνο της Avin στο οποίο εστίασε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Ραπτάκης, θα φτάσει τα 4 δισ. ευρώ έως το 2030. Το 1,5 εξ αυτών προορίζεται για το διυλιστήριο και τον κλάδο των καυσίμων και τα υπόλοιπα 2,5 για τις νέες, εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Στόχος των επενδύσεων είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς, η συμμετοχή στην ενεργειακή μετάβαση και η ενίσχυση του brand. Ανακοίνωσε επίσης, τη λειτουργία του πρώτου σταθμού υδρογόνου στους Αγίους Θεοδώρους, ο οποίος θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει προς το τέλος του 2024 (επένδυση 3 εκατ. ευρώ/ συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκό πρόγραμμα), ενώ σχεδιάζεται ένας ακόμα σταθμός στην Ακράτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Avin,Action Fuels