Η Aqua Carpatica επεκτείνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο

Έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα, το προσεχές χρονικό διάστημα, παρουσιάζει η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Carpathian Springs, η οποία παράγει το νερό Aqua Carpatica που πηγάζει από τα Καρπάθια όρη στη Ρουμανία, ενώ, παράλληλα, ετοιμάζει δυναμικά «ανοίγματα» στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο. Οι εν λόγω

ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν σε εκδήλωση στο πλαίσιο του Athens Coffee Festival, όπου το Aqua Carpatica υπήρξε Χορηγός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Βάλβης, Πρόεδρος της Carpathian Springs και τρίτης γενιάς Έλληνας της διασποράς, παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νερού με πλήρη απουσία νιτρικών από το φυσικώς ανθρακούχο μεταλλικό νερό και την ελάχιστη παρουσία τους στο φυσικό μεταλλικό νερό της εταιρείας και μοιράστηκε τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση του DailyFax, απάντησε ότι συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική αγορά, μεταξύ άλλων, υποστηρίζοντάς την και σε επίπεδο επικοινωνίας και marketing, ωστόσο, παρατήρησε, ότι το διαφημιστικό budget καθορίζεται από την πορεία που καταγράφεται στην αγορά.

Εξάλλου, μίλησε για το «άνοιγμα» της εταιρείας στα flavored waters με γεύσεις όπως mango, lime, μέντα, elderflower. Σημείωσε δε ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στη Ρουμανία τον επόμενο μήνα, ενώ, μέσα στο 2023, θα λανσαριστεί και στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι η Valvis Holdings, η οποία δραστηριοποιείται στους πυλώνες: νερό, κρασί και δημητριακά, ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα τόσο στον τομέα του νερού, όσο και στο κρασί.

Keywords
Τυχαία Θέματα