Η Apple ενημερώνει τη «Μητέρα Φύση» για το αποτύπωμα άνθρακα

Η Apple κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου, μια ταινία μέσω της οποίας ενημερώνει τη «Μητέρα Φύση» για το αν πραγματοποιήθηκε η υπόσχεση που έδωσε το 2020, να έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2030.

Στην ταινία, στην οποία εμφανίζεται ο CEO Tim Cook, η ομάδα της Apple προετοιμάζεται εν αγωνιωδώς για ένα meeting. Ο Cook και η υπόλοιπη ομάδα εξασκούνται

σε αυτά που θα παρουσιάσουν, όταν φτάνει η πρόεδρος της συνάντησης, η «Μητέρα Φύση», την οποία υποδύεται η ηθοποιός Octavia Spencer.

Η Spencer παίρνει τη θέση της και ενημερώνει την ομάδα ότι είναι η τρίτη συνάντηση της ημέρας με εταιρείες που αφορά στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και ζητά ενημέρωση για την υπόσχεση του 2020, ενώ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την «απογοήτευση».

Η ομάδα της Apple εμφανίζεται να έχει κάποιες «συναρπαστικές» ενημερώσεις και αποκαλύπτει ότι είναι εντός του στόχου. Η ταινία αποκαλύπτει, επίσης, το πρώτο προϊόν της Apple με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, το Apple Watch. Με τη «Μητέρα Φύση» να είναι ικανοποιημένη, ανανεώνει το ραντεβού της με την Apple, για το επόμενο έτος.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα