«Φροντίδα και Αγάπη» από τη FrieslandCampina Hellas-Νουνού

Προσέφερε 1.900.000 ποτήρια γάλα και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού κατά την πανδημία.

Η FrieslandCampina Hellas – Νουνού, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, υλοποιώντας πρωτοβουλίες προσφοράς. Μέσα από μια νέα πρωτοβουλία, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Κύκλος Φροντίδας», υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης

Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), η εταιρεία υποστηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και παρόμοιες δράσεις που ανέπτυξαν οι Δήμοι. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η FrieslandCampina Hellas – Νουνού, μέσα από σειρά δράσεων, έχει προσφέρει συνολικά πάνω από 1.900.000 ποτήρια γάλα και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ενισχύοντας περισσότερους από 40 δήμους και 45 φορείς σε όλη τη χώρα.

Η εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος την 1η Ιουνίου, συνεργάζεται με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και προσφέρει επιπλέον 31.680 ποτήρια γάλα Νουνού σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Ο Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas, δήλωσε: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας περισσότερο από ποτέ να στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε την ελληνική κοινωνία από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα