Εξαγορά της Cowry Consulting από τη VCCP

Η VCCP Group προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας συμβούλων συμπεριφορικής επιστήμης Cowry Consulting. Η εξαγορά αποτελεί μέρος της «στρατηγικής επιταχυνόμενης ανάπτυξης» και θα τη βοηθήσει να θέσει «τη γνώση της συμπεριφοράς και τα δεδομένα στην καρδιά του επιχειρηματικού της μοντέλου», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Σημειώνεται πως η ιδρυτική ομάδα της Cowry θα συνεχίσει να ηγείται της επιχείρησης, καθώς αυτή ενσωματώνεται στη VCCP.

Ουσιαστικά,

η Cowry θα συμβάλλει στη VCCP, αναφορικά με τη συμπεριφορική κατανόηση/έρευνα, επιτρέποντας στα διάφορα agencies του ομίλου να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία των επιστημόνων συμπεριφοράς, των ψυχολόγων, των σχεδιαστών και των ερευνητών της.

Ο Andrew Peake, CEO της VCCP London, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η αξία της συμπεριφορικής επιστήμης έγκειται στο να βοηθά τους πελάτες να αντιμετωπίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες, πολυετείς προκλήσεις για την επίτευξη εμπορικών αποτελεσμάτων και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευχαριστημένοι για την Cowry, που φέρνει τις μοναδικές της δυνατότητες στην οικογένεια της VCCP».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαγορά, Cowry Consulting, VCCP,exagora, Cowry Consulting, VCCP