Εργαλείο αναζήτησης branded content από τη Meta

Η Meta παρουσίασε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης, το οποίο παρακολουθεί το branded περιεχόμενο. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να βρουν το εργαλείο «Search Branded Content» στο Ad Library και τους δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρουν τη βάση δεδομένων ανά πλατφόρμα, όνομα χρήστη και σε εύρος επτά ημερών.

Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη στρατηγική των ανταγωνιστών τους, όπως λεπτομέρειες για την προσέγγισή τους, τις σχέσεις της επιχείρησης με τον εκάστοτε δημιουργό και τη συχνότητα των καμπανιών.

Οι διαφημίσεις

είναι μόνο ένας από τους τρόπους, που έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις για να προωθήσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο Facebook και το Instagram, επισημαίνεται σε σχετικό blog post της Meta. Οι διαφημίσεις λειτουργούν επίσης με περιεχόμενο από κάποιον δημιουργό που προωθεί κάτι σε ένα post, story, video ή reel. Η Meta παρέχει πληροφορίες γι’ αυτόν τον τύπο περιεχομένου προσθέτοντας την ετικέτα «paid partnership» και συμπεριλαμβάνοντας το στο «Ad Library».

Η απόφαση της Meta να ενισχύσει τη διαφάνεια σχετικά με τις καμπάνιες branded content έρχεται καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαινιάζει την Πράξη για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα