Έρχεται το AI Insurance Hackathon

Η Εθνική Ασφαλιστική και η Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής από τις 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου σε ένα τριήμερο καινοτομίας.

Νέα ταλέντα από τεχνικές και ανθρωπιστικές σπουδές, ανεξαρτήτως εμπειρίας στον προγραμματισμό , καλούνται να σχηματίσουν διεπιστημονικές ομάδες με στόχο τη δημιουργία Proof-of-Concept λύσεων AI πάνω σε πραγματικές ασφαλιστικές προκλήσεις, όπως η προσωποποιημένη ασφάλιση και τα μοντέλα

για τη Gen Z.

Με την καθοδήγηση και το mentoring ειδικών από τις δύο εταιρείες , οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν λειτουργικά demo σε Copilot Studio ή/και Foundry. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την αξιολόγηση των έργων από κριτική επιτροπή και την απονομή βραβείων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το άρθρο Έρχεται το AI Insurance Hackathon εμφανίστηκε πρώτα στο marketingweek.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα