Εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια Υδρόγειος Ασφαλιστική

Στην υλοποίηση εορταστικής εκδήλωσης, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, προχώρησε η Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Στην εκδήλωση, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, είχε στόχο να τιμήσει το παρελθόν, να αναδείξει το παρόν και να δώσει το στίγμα για την επόμενη ημέρα της ως μέλους του διεθνούς ομίλου Reale, συμμετείχαν περισσότεροι από 300 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από την κεντρική και νότια Ελλάδα,

τα νησιά και την Κρήτη, καθώς και φίλοι και συνεργάτες της. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Luca Filippone, CEO του ομίλου Reale, ο οποίος προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία για την απόκτηση του 85% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

«Η συμφωνία με τον Όμιλο Reale μας δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο», σημείωσε ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, Αναστάσιος Κασκαρέλης. «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε περαιτέρω αξία, αξιοποιώντας το ισχυρό δίκτυο διανομής της εταιρείας και την ικανότητα για διασταυρούμενες πωλήσεις του ομίλου Reale», δήλωσε ο Luca Filippone.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εορταστική, Υδρόγειος Ασφαλιστική,eortastiki, ydrogeios asfalistiki