Εκτός Accenture Song η Liz Wilson

Η Liz Wilson, Managing Director of Growth & Integration στην Accenture Song με περιοχή ευθύνης την Ευρώπη, παραιτήθηκε από την εταιρεία στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, μετά από 8,5 χρόνια συνεργασίας. Η L. Wilson εντάχθηκε τον Μάρτιο του 2015 στην Karmarama ως Chief Operating Officer και αναδείχθηκε σε Managing Director τον Νοέμβριο του 2016.

Το 2022, η Accenture

Interactive συγχώνευσε τον βραχίονα των διαφημιστικών υπηρεσιών της με εκείνον των marketing υπηρεσιών, καταργώντας επωνυμίες όπως Karmarama και The Monkeys και μετονομάστηκε ως μια οντότητα σε Accenture Song. Τον δε Οκτώβριο του 2022, η L. Wilson προήχθη στον τελευταίο ρόλο της ως επικεφαλής ανάπτυξης και ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες της Accenture Song στην Ευρωπή.

«Οκτώ χρόνια πέρασαν», σημείωσε η L. Wilson. «Συνεργάστηκα με σημαντικούς ανθρώπους, έμαθα πολλά, είχα πολλές επιτυχίες και πέρασα όμορφα. Τώρα, ανυπομονώ να εφαρμόσω τη γνώση και τις δεξιότητες που απέκτησα σε μια νέα πρόκληση», προσέθεσε.

Πριν από την Accenture Song, είχε συνεργαστεί με τις TBWA/London, MullenLowe Group και Stack. Η Wilson αποχώρησε μετά και τους Jon Wilkins, Global Chief Strategy Officer, Communications & Content και Nik Studzinski, Chief Creative Officer.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα