«Ειδικό bonus» ύψους 50 εκατ. ευρώ από την Publicis

Οργανική ανάπτυξη ύψους 10,3% κατέγραψε το Publicis Groupe, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο. Πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο που ξεπερνά το 10%, ενώ για δεύτερη φορά αναθεωρεί προς τα πάνω την ετήσια πρόβλεψή του.

Ο γαλλικός όμιλος αναμένει η ανάπτυξη εσόδων για το 2022 να κυμανθεί στο 8,5%, με τις εκτιμήσεις του Ιουλίου να την τοποθετούν μεταξύ 6% και 7% και του Φεβρουαρίου μεταξύ 4% και 5%. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις υπερέβησαν τις προσδοκίες των περισσότερων αναλυτών, παρά τους εντεινόμενους φόβους γύρω από τον αυξανόμενο πληθωρισμό

και την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση. Το δίκτυο απέδωσε την ανάπτυξη στον βραχίονα digital consulting Publicis Sapient (+18.1%) και το data unit Epsilon (+13.9%).

Στη Β. Αμερική η ανάπτυξη έφτασε το 11%, στην Ευρώπη το 11,1% και στην περιοχή Ασίας Ειρηνικού το 4,1%. Υπό το φως των αποτελεσμάτων και αναγνωρίζοντας την αύξηση του κόστους ζωής, η Publicis ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει «ειδικό bonus» που θα αντιστοιχεί στον μισθό μιας εβδομάδας σε όλα τα μέλη του προσωπικού που δεν δικαιούνται μεταβλητές αποδοχές και εργάζονται για τον όμιλο τους τελευταίους 12 μήνες. Συνολικά θα διαθέσει περί τα 50 εκατ. ευρώ για 45.000 εργαζομένους.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα