Εμπορική συνεργασία Νήσος και Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο προχωρά σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της. Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας για την τηνιακή μικροζυθοποιία, είναι η διεύρυνση της διανομής της και η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Νήσος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, 10 χρόνια μετά το εμπορικό τους λανσάρισμα, οι γεννημένες στην Τήνο

και βραβευμένες με 23 διεθνή βραβεία μπίρες Νήσος, θα διανέμονται αποκλειστικά από το δίκτυο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας.

Ο Henrik Fredvig, Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα εμπορική συνεργασία, με προοπτικές σε βάθος χρόνου, γεγονός που εδραιώνεται και από τη μειοψηφική συμμετοχή μας στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε στην πράξη και με συνέπεια εγχώρια εγχειρήματα, μέσα από τα οποία προκύπτουν ποιοτικά προϊόντα, που μπορούν να αποτελέσουν επιλογές αξίας για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας».

Η συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή, τόσο στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, όσο και στο εξωτερικό, σε αγορές όπου δραστηριοποιείται η Ολυμπιακή Ζυθοποιία μέσω της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα