Διευρύνεται το πρόγραμμα «Μπροστά για την Παιδεία» της Eurobank

Τη νέα εποχή του προγράμματος «Μπροστά για την Παιδεία», παρουσίασε χθες 15 Ιανουαρίου, η Eurobank κατά την τελετή βράβευσης των 384 αριστούχων αποφοίτων Λυκείων των Εκπαιδευτικών Περιφερειών Αττικής και Στερεάς Ελλάδας.

Συνδέοντας το ορόσημο της συμπλήρωσης των 21 ετών του προγράμματος, η τράπεζα

διευρύνει τον χαρακτήρα του, με πρωτοβουλίες που ενισχύουν την επιστημονική εξειδίκευση και τη σύνδεση της ακαδημαϊκής με την πρακτική γνώση και την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία χαιρέτισε ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, παρουσία του Προέδρου του ΔΣ της Τράπεζας, Γιώργου Π. Ζανιά και σύσσωμης της διοίκησης της τράπεζας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, παρουσίασε την αναβαθμισμένη δομή της διευρυμένης πρωτοβουλίας.

Ενδεικτική είναι η κάλυψη κόστους από την τράπεζα για τη λειτουργία επαγγελματικού μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Digital Transformation» από το ΟΠΑ, με δυνατότητα προσλήψεων αποφοίτων του στην τράπεζα, καθώς και η οικονομική στήριξη της τράπεζας για τη λειτουργία πλατφόρμας, από την CollegeLink, για τη διασύνδεση φοιτητών με την αγορά εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα