Χριστουγεννιάτικη καμπάνια Forestview και you.gr

Η νέα χριστουγεννιάτική καμπάνια του you.gr, με την «υπογραφή» της Forestview, παρουσιάζει το σύστημα αυτοματισμού Good-to Person της Autostore, το οποίο έχει εγκατασταθεί στo Logistic Park της Info Quest Technologies στον Ασπρόπυργο.

«Το you.gr είναι το πρώτο e-shop στην Ελλάδα

που χρησιμοποιεί το σύστημα», όπως επισημαίνεται, το όποιο «αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα διαχείρισης των προϊόντων, εξασφαλίζοντας, ακριβέστερες και πιο άμεσες παραδόσεις των παραγγελιών στους χρήστες». Στόχος της είναι να αναδείξει με απτό τρόπο τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας στον τελικό καταναλωτή.

«Η περίοδος των Χριστουγέννων ήταν η καλύτερη ευκαιρία να μιλήσουμε για CX attributes του you.gr και αυτό ακριβώς εικονογραφεί η καμπάνια», αναφέρει το agency. Ακολουθώντας την «παράξενη» πορεία των ρομπότ του Autostore το κοινό μαθαίνει για το μαγειρικό ταλέντο της Ναταλίας, την πρώτη παιχνιδομηχανή του Κώστα και τα δώρα του Άι Βασίλη σε δυο δίδυμα.

Executive Creative Director της καμπάνιας είναι ο Γεράσιμος Κατεβάτης και Creative Director η Λίνα Κατσιμάρδου. Την παραγωγή ανέλαβε η Norrogroup με Executive Producer τον Κωνσταντίνο Καρυάτη, Producer τον Σάββα Χουλιάρα και Director τον Τάσο Φύτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα