Χ: Μειωμένα app downloads, νέα πακέτα συνδρομών

Είναι ευρέως γνωστό ότι το X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, έχει βιώσει σημαντική μείωση στα ad rates και στους διαφημιζόμενους στην πλατφόρμα υπό την ιδιοκτησία του Elon Musk, αλλά τώρα γίνεται σαφές ότι η εφαρμογή microblogging έχει, επίσης, υποστεί απώλειες στα app downloads και στη δέσμευση των χρηστών.

Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν από τις Similarweb και Sensor Tower τα οποί αναφέρθηκαν από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios, τα app downloads της X μειώθηκαν κατά περίπου 38% σε όλον τον κόσμο, κατά το τελευταίο έτος, ενώ τα app downloads στα κινητά μειώθηκαν κατά 57% από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Σεπτέμβριο 2023. Με στόχο να ενισχύσει το engagement των χρηστών, το Χ εγκαινίασε ένα νέο επίπεδο συνδρομών Premium+ κι ένα Basic.

Το Premium+ κοστίζει 16 δολ. τον μήνα και αφαιρεί τις διαφημίσεις από τις ροές For You και Following, ενώ το Basic επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται αναρτήσεις και να δημοσιεύουν μεγαλύτερα κείμενα και βίντεο με 3 δολ/μήνα. Και οι δύο επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο στο διαδίκτυο και όχι στα app stores.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα