Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Golden Drum

Ξεκίνησε και επίσημα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τον διαγωνισμό Golden Drum. Διαφημιστές, creative agencies, media agencies και επαγγελματίες από τους κλάδους της επικοινωνίας και του marketing, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό δημιουργικότητας έως τις 21 Αυγούστου. Τα βραβεία θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Golden Drum

Awards Show που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου, στο Portorož της Σλοβενίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έργα που έχουν υλοποιηθεί και δημοσιευθεί για πρώτη φορά στο διάστημα μεταξύ 16 Αυγούστου 2022 και 21 Αυγούστου 2023. Το φεστιβάλ καλωσορίζει μεταξύ των συμμετεχόντων τέσσερις νέες ευρωπαϊκές αγορές, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Ελβετία. Παράλληλα, παρουσιάζει ένα νέο διαγωνιστικό τμήμα, το Creative Media Excellence Drum, και εισάγει, επίσης, ένα νέο βραβείο για το Καλύτερο Media Agency της Xρονιάς.

Στον διαγωνισμό προστέθηκε πρόσφατα και η κατηγορία Game Changer που εστιάζει σε καμπάνιες που αμφισβητούν τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης. Η συγκεκριμένη κατηγορία του κύριου διαγωνισμού είναι η μοναδική που απευθύνεται σε συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο. Επιπλέον, νέοι δημιουργοί από όλον τον κόσμο κάτω των 30 ετών έχουν ξανά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό Young Drummers.

Keywords
Τυχαία Θέματα