Αναθέσεις τριών έργων της Περ. Νοτίου Αιγαίου

Σε τρεις αναθέσεις έργων προχώρησε πρόσφατα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, ενέκρινε την ανάθεση στην Ogilvy, σύμφωνα με την οικονομική της προσφορά για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που αφορά τη διαμόρφωση σχεδίου στρατηγικής επικοινωνίας (με εξειδίκευση σε δράσεις με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων) για την προβολή των νησιών της Δωδεκανήσου στην παγκόσμια αγορά για το έτος 2024-2025, έναντι 37.200 ευρώ.

Παράλληλα, ενέκρινε την ανάθεση επίσης στην Ogilvy της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών που αφορά τη διαμόρφωση σχεδίου στρατηγικής επικοινωνίας για την προβολή των νησιών των Κυκλάδων στην παγκόσμια αγορά για το έτος 2024-2025, έναντι 37.200 ευρώ.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επέλεξε την Global Media για την υλοποίηση καμπάνιας προβολής των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω προγραμματικής διαφήμισης στο διαδίκτυο (online programmatic advertising) η οποία θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας της Sojern, της οποίας η Global Media IKE αποτελεί τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ χώρες έναντι 37.200 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα