«Xρυσή» η Αία Relate στα Event Awards 2023

Η Αία Relate διακρίθηκε στον θεσμό των Event Awards 2023 με έξι συνολικά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, με Gold βραβείο στην κατηγορία Corporate Events – Εκδήλωση Τύπου/ Media διακρίθηκε η εκδήλωση για την Boutari, «The New Era.The Art of Making Wine», όπου ανακοινώθηκε η νέα εποχή της ιστορικής μάρκας κρασιού, μετά την απόκτησή της

από την Ελληνικά Οινοποιεία.

Τα εγκαίνια του νέου Miele Experience Center στο Μαρούσι έλαβαν 2 Bronze διακρίσεις, η πρώτη στην ενότητα Events Thematical/ Εγκαίνια και η δεύτερη στην ενότητα Brand Experiences/ In- Store Experience Event. Την υλοποίηση της εκδήλωσης σε συνεργασία με την Αία Relate και τη Miele Hellas, ανέλαβε η Event Plus.

Η δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης των Pet City «Act Pawsitive – Ημέρες Υιοθεσίας» απέσπασε 3 βραβεία, μια Silver διάκριση στην ενότητα Brand Experiences – Brand Activation καθώς και 2 Bronze διακρίσεις, μια στην κατηγορία Social Good Event και μια στην κατηγορία Event Series/ Brand Consistency. Σε συνεργασία με την εταιρεία Spicy Communication, τα 3 βραβεία αποδεικνύουν τη σημαντικότητα της δράσης των Ημερών Υιοθεσίας των Pet City.

Keywords
Τυχαία Θέματα