Transact: Νέο e-commerce offering από την Omnicom

Διευρύνει την προσφορά του στο ηλεκτρονικό εμπόριο το Omnicom Group, με το νέο τμήμα Transact. Στο επίκεντρό του θα βρίσκεται η συμβουλευτική στο πεδίο του e-commerce και οι υπηρεσίες e-retail execution. Η νέα μονάδα έχει σχεδιαστεί εν μέρει για να βελτιστοποιήσει τις συνεργασίες με τις Amazon,

Instacart, Kroger και Walmart Connect που ανακοινώθηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Επικεφαλής της Transact τίθεται ο Frank Kochenash, ο οποίος εντάχθηκε στην Omnicom τον Μάρτιο ως CEO, E-commerce, με προϋπηρεσία σε Amazon, McKinsey και Wunderman Thompson Commerce. Ο Kochenash σημείωσε ότι κομμάτι της αποστολής του είναι να ευθυγραμμίσει τις δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου των πελατών με τους συνολικούς στόχους marketing και πωλήσεων, διασφαλίζοντας «επιτυχία στο retail σε κάθε πλατφόρμα».

Το portfolio υπηρεσιών του νέου τμήματος περιλαμβάνει retail media και analytics, catalog management, content optimization, καθώς και account management και operations. Όλα τα παραπάνω θα συντονίζονται από την OmniCommerce, τμήμα του demand-side data operating συστήματος της εταιρείας, Omni. «Τα e-commerce και e-retail βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας ανάπτυξης και μετασχηματισμού των πελατών μας», σχολίασε ο John Wren, CEO του Omnicom Group.

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα