To δίκτυο SEEnthesis διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση

Με θέμα τις αλλαγές σε επικοινωνία και διαφήμιση λόγω πανδημίας.

To δίκτυο SEEnthesis διοργανώνει την πρώτη του διαδικτυακή συζήτηση, αύριο 12 Μαΐου από τις 4 έως τις 6 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom. Oι επικεφαλής των 7 agencies που το απαρτίζουν, θα παρουσιάσουν το νεοσύστατο δίκτυο, τους στόχους του και την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά της κάθε μίας από τις 7 χώρες.

Στο επίκεντρο της κουβέντας θα είναι επίσης οι αλλαγές που προκύπτουν στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης λόγω της πανδημίας, καθώς και ο

τρόπος αντιμετώπισης απειλών, αλλά και εντοπισμού ευκαιριών που προκύπτουν. Υπενθυμίζεται ότι το δίκτυο SEEnthesis αποτελείται από ανεξάρτητα agencies σε 7 χώρες και παρέχει ολιστικές λύσεις στον τομέα της επικοινωνίας για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το εταιρικό σχήμα White advertising & Purple Events είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του δικτύου SEEnthesis, το οποίο αποτελείται από ακόμα 6 agencies. Σε συνεργασία με ανεξάρτητα agencies από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Σερβία, τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και την Αλβανία, το εταιρικό σχήμα {w,p}, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, μπορεί να παρέχει στους πελάτες του μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης της επικοινωνιακής στρατηγικής τους και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα