Technology Summit @Costa Navarino: Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ στην εναρκτήρια ομιλία

To Technology Summit @Costa Navarino αποτελεί ένα μοναδικό διήμερο exclusive networking event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Boussias Events στις 3-4 Μαΐου στην Costa Navarino. Θα συγκεντρώσει κορυφαίους CIOs μαζί με ηγετικά στελέχη της αγοράς ICT, προσφέροντας

την ευκαιρία για one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις και ανταλλαγή εμπειριών και καινοτόμων πρακτικών.

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ Καθηγητής Νίκος Βέττας, παρουσιάζοντας στοιχεία για τη συμβολή της τεχνολογίας/καινοτομίας στην ελληνική οικονομία. Θα ακολουθήσει πάνελ και συζήτηση με τους συμμετέχοντες με θέμα «The lack of ICT Specialists: the challenge of attracting, retaining and developing tech talent».

Ο Δημήτρης Γιάντσης, Γενικός Διευθυντής της ΚτΠ ΑΕ, θα μιλήσει στο πάνελ σχετικά με την προσέλκυση εξειδικευμένων, έμπειρων στελεχών IT στον δημόσιο τομέα με στόχο την περαιτέρω υλοποίηση του έργου του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους. 35 έμπειροι CIOs εταιρειών που πρωταγωνιστούν στην τεχνολογική καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Μαζί τους θα βρεθούν senior στελέχη από τις ακόλουθες εταιρείες προμηθευτές: Accenture, Algosystems, Bewise, Census, Checkpoint, Cisco, D ΟΝΕ, Fortinet, Grant Thornton, HPE, IBI Group, IBM, Ideal, Info Quest Technologies, KPMG, Linakis Digital, Modulus, Neurosoft, Nova, Performance Technologies, PWC, Pylones, Satori Analytics, Systecom, Tic Tac. Χορηγός του δείπνου που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 3ης Μαΐου είναι οι εταιρείες IBM και Performance, χορηγός του μεσημεριανού γεύματος η KPMG και χορηγός του wine tasting η Grand Thornton.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν επίσης, keynote ομιλίες και διαδραστικά πάνελ συζήτησης, ενώ θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και σφυρηλάτησης σχέσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, συμπεριλαμβανομένων και δραστηριοτήτων, όπως γκολφ και wine masterclass στο premium περιβάλλον της Costa Navarino. Περισσότερα στο
www.navarinotechsummit.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα