Tech, Ανθρωποκεντρισμός, B2B2C στο Συνέδριο Καλών Πρακτικών στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο OTEAcademy, το 10ο Συνέδριο Καλών Πρακτικών στην Εξυπηρέτηση Πελατών θα αναλύσει σημαντικές πτυχές του customer service στην εποχή μας, μέσα από πραγματικά case studies.

Στην πρώτη ενότητα, οι συμμετέχοντας θα ρίξουν μια ματιά στις τεχνολογίες που επιτρέπουν τη διάδραση στον ψηφιακό χώρο. Ποιες προκλήσεις προβληματίζουν τα στελέχη, ποιες καινοτομίες αλλάζουν το πεδίο δράσης και ποιες στρατηγικές εφαρμόζονται με επιτυχία. Στη δεύτερη ενότητα, θα ασχοληθούν με ανθρωποκεντρικά ζητήματα της εξυπηρέτησης.

Πώς

η ενσυναίσθηση απαντά στις ανάγκες και τις δυσκολίες του πελάτη. Πώς ωφελεί τις επιχειρήσεις η αντιμετώπιση των ανισοτήτων και ο εναγκαλισμός της διαφορετικότητας.

Πώς δημιουργούνται τις συνθήκες ώστε οι πελάτες να είναι αφοσιωμένοι. Στην τρίτη ενότητα θα αναληθεί η εξυπηρέτηση σε επίπεδο επιχείρησης, εξετάζοντας case studies σε επίπεδο B2B2C. Πώς αξιοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη, το CX, το loyalty, τα customer analytics για την εξυπηρέτηση του εταιρικού πελάτη. Η agenda του συνεδρίου είναι διαθέσιμη στο https://www.customerconference.gr/agenda/.

Keywords
Τυχαία Θέματα