Tadweer και Polygreen ενώνουν δυνάμεις

Σε στρατηγική συνεργασία με την Tadweer, κρατική εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων του Άμπου Ντάμπι, προχώρησε η Polygreen. Η συμφωνία σφραγίστηκε με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τους δύο οργανισμούς να εργάζονται από κοινού για την αναζήτηση ευκαιριών με στόχο την επίτευξη μηδενικών αποβλήτων και την ανάπτυξη λύσεων κυκλικής οικονομίας και βιωσιμότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ελλάδα

και στη συνέχεια σε άλλες χώρες.

Ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen, σχολίασε: «Αυτή τη σημαντική ημέρα, παρακολουθούμε με ενθουσιασμό το όραμά μας για έναν πλανήτη μηδενικών αποβλήτων να επεκτείνεται πέρα από τα εθνικά μας σύνορα. Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Polygreen υλοποίησε μέσω του προγράμματος Just Go Zero, κάτι που έμοιαζε απίστευτο: μετέτρεψε ένα ελληνικό νησί σε προορισμό μηδενικών αποβλήτων.

Σήμερα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Tadweer, για να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό φορέα κυκλικής οικονομίας στη Μ.Ανατολή, θέτοντας ως στόχο να κάνουμε το Άμπου Ντάμπι το πρώτο Εμιράτο Μηδενικών Αποβλήτων».

Ο Ali Al Dhaheri, Διευθύνων Σύμβουλος της Tadweer, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν τη νέα συνεργασία, η οποία θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο για ένα βιώσιμο μέλλον. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα κρίσιμο ορόσημο στον δρόμο προς την κυκλική οικονομία και για ένα Άμπου Ντάμπι μηδενικών αποβλήτων.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών με διεθνείς οργανισμούς όπως η Polygreen, για να αναπτύξουμε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα