TV & Video: Ο λόγος στα Agencies

Ο σταδιακός πλην επιταχυνόμενος μετασχηματισμός του TV & Video οικοσυστήματος αφορά όλη την αλυσίδα της επικοινωνίας ωστόσο ο ρόλος των Agencies, ως ο κατ’εξοχήν συνδετικός κρίκος των διαφημιζόμενων με κανάλια και πλατφόρμες, παραμένει απόλυτα κομβικός.

Έτσι, στο πλαίσιο του TV & Video Conference (www.tvandvideoconference.gr) που θα λάβει χώρα τη Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στο Hotel Sofitel

Athens Airport, εστιάζοντας στις καίριες μεταβολές, ο Mike Murray, Head of Programmatic της OMD EMEA και ο Ian Daly, Commercial Lead Audio/Video της 7stars θα εξετάσουν σειρά κρίσιμων ζητημάτων όπως τις νέες επιλογές (και τις διευρυνόμενες συνέργειες) σε linear TV και digital video και την ταχέως αναδυόμενη αγορά του cTV ενώ θα συζητήσουν το ρόλο του δημιουργικού, της μέτρησης, της στόχευσης και των επικαιροποιημένων KPIs.

Τέλος, θα αναφερθούν και στις επενδυτικές προτεραιότητες, τόσο σε τεχνολογία και data όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. To TV & Video Conference τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, της ΕΔΕΕ και του ΙΑΒ Hellas και απευθύνεται σε ανώτατα/ανώτερα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, στελέχη εταιρειών που παράγουν ή/και διαθέτουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο αποκλειστικά σε ψηφιακά Μέσα, διαφημιζόμενους, διαφημιστικές εταιρείες και media agencies καθώς και συνεργάτες του κλάδου, όπως πάροχοι προγράμματος, τεχνολογίας και μετρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα