Sustainability in Digital Marketing: Ώρα μηδέν για τη διαφήμιση;

Tο ψηφιακό marketing καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Υπολογίζεται ότι ο συνολικός περιβαλλοντικός αντίκτυπος του διαδικτύου είναι περίπου το 2-4% των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα, με μια τυπική διαφημιστική καμπάνια να εκπέμπει περίπου 5,4 τόνους CO2.

Ο κλάδος της Επικοινωνίας έχει αρχίσει να αναλαμβάνει δράση, με σημαντικές αλλαγές είτε να σχεδιάζονται είτε να υλοποιούνται. Είναι προφανές ότι ο επικείμενος αντίκτυπος στο value chain θα είναι σημαντικός και ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (brands, agencies, publishers)

θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά και να προετοιμαστούν.

Στο συνέδριο «Sustainability in Digital Marketing» θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι τάσεις και εξελίξεις, θέματα μέτρησης και προδιαγραφών, βέλτιστες πρακτικές και KPIs, εργαλεία και λύσεις αλλά και ζητήματα compliance και verification.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της OTEacademy, απευθύνεται σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη από brands, agencies, publishers και solutions providers, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του IAB Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα