Sports Marketing Awards, για 7η χρονιά στην Ελλάδα

Sports Marketing Awards διοργανώνονται, για έβδομη χρονιά, από την Boussias Events, με στόχο να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο Sports Marketing και να αναδείξουν τις αντίστοιχες καλύτερες υποψηφιότητες των Clubs, Associations, Retail Brands, Events, Content for Sports, Sponsorships και Sports Academies.

Η φιλοσοφία της

Boussias Events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να εισέλθουμε με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χρονιά. Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η Boussias Events έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του marketing, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2024.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Τάκης Φύσσας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΜΚΕ Champions For Life, Αθλητικός Διευθυντής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Στέλεχος ομάδας Legends 2004, Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής. Η τελετή απονομής των βραβείων θα αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία ταυτόχρονου εορτασμού της καινοτομίας στο Sports Marketing μαζί με την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004.

Παράλληλα με την τελετή απονομής των βραβείων των Sports Marketing Awards 2024, θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις και happenings. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.sportsmarketingawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους έως τις 11/12.

Keywords
Τυχαία Θέματα