Spec δράσεων ενημέρωσης από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει τη διενέργεια ηλεκτρονικής ανοικτής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών για την πραγματοποίηση δράσεων ενημέρωσης ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ευρωπαϊκή χάρτα για την ισότητα των φύλων και την αντιμετώπιση των έμφυλων και πολλαπλών διακρίσεων, στον άξονα προτεραιότητας Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχιας και των διακρίσεων – διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής» του ΕΠ «Αττική 2014-2020» για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να

διοργανωθούν τρεις εκστρατείες επικοινωνίας/ ευαισθητοποίησης, οι οποίες θα ανατεθούν σε ανάδοχο, με έναρξη την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και τερματισμό 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι καμπάνιες είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα γύρω από ορόσημα/ διεθνείς ημέρες ενδιαφέροντος προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η επικοινωνιακή αποτελεσματικότητά τους. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 63.000 ευρώ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών τις 30/06/2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα