Sleed: Webinar για digital marketing στην εποχή του COVID-19

Συμβουλές, προβλήματα, επιπτώσεις αλλά και ευκαιρίες.

Η εταιρεία Sleed, διοργανώνει webinar με θέμα «Covid-19 στην Digital Εποχή: Do’s and Don’ts». Το webinar απευθύνεται σε στελέχη και επιχειρηματίες του χώρου, όπως και σε άτομα που ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται στον χώρο του Digital Marketing, με σκοπό να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν ακόμη και μέσα από τις κρίσεις της εποχής, να βρουν νέες διεξόδους.

Η εκδήλωση έχει τη μορφή ανοιχτής συζήτησης, την οποία

θα συντονίσει ο Δημήτρης Μαλλάς, δημοσιογράφος του CNN Greece. Ομιλητές θα είναι ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed, ο Νίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Officer του Cosmos Sport, ο Κωνσταντίνος Κολιβάνης, Digital Marketing Director της Frezyderm και ο Μάριος Γιαννόπουλος, Digital & Social Media Manager της Frezyderm.

Η παροχή συμβουλών αναφορικά με την digital στρατηγική την τρέχουσα περίοδο, αλλά και η πρόβλεψη της «επόμενης μέρας», είναι κάποια από τα θέματα που θα καλυφθούν στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο μέρος θα αποτελείται αποκλειστικά από συζήτηση, σχολιασμό και απαντήσεις σε ερωτήματα. Το webinar θα διεξαχθεί μέσω Zoom, την Τετάρτη 8 Απριλίου 16:00 (UTC +3). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν μέσω της σελίδας της Sleed στο Facebook ή στο Linkedin.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sleed, Webinar,COVID-19