Skag: «Un-Cover The Future… Για Καλό Σκοπό»

Η Skag, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης, στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της με τίτλο: «Κάνουμε την κάθε σου μέρα μια μέρα έμπνευσης», διοργανώνει από τις 19/09 μέχρι και τις 24/10 έναν πανελλαδικό digital διαγωνισμό με τίτλο: «Un-Cover The Future…Για Καλο Σκοπό».

Με την παραδοχή πως όλες οι μεγάλες ιδέες ξεκίνησαν από ένα κομμάτι χαρτί, η εταιρεία

ενθαρρύνει νέους από 13 έως 23 χρόνων να δημιουργήσουν έργα που αποτυπώνουν τη δική τους ιδέα για το μέλλον, ώστε να αποτελέσουν την έμπνευση για τα επόμενα εξώφυλλα τετραδίων Skag, που θα δημιουργήσει ο καλλιτέχνης Νίκος Σιδέρης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα, να αναρτούν τη δημιουργία – έργο τους και τα πέντε καλύτερα, που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσουν δώρα τεχνολογίας, προϊόντα Skag κ.ά. Παράλληλα, η Skag, σε συνεργασία με τη We4all, φροντίζει ώστε κάθε συμμετοχή στον διαγωνισμό, να συμβάλλει στην υλοποίηση δενδροφυτεύσεων και περιβαλλοντικών ενημερώσεων σε σχολεία και πανεπιστήμια ανά την Ελλάδα.

Όσες περισσότερες συμμετοχές πραγματοποιηθούν στον διαγωνισμό, τόσο περισσότερες δράσεις με πράσινο πρόσημο θα οργανώσει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα