Samsung και Μάντη Περσάκη διοργάνωσαν δύο pilates sessions

Η Samsung Electronics Hellas και η fitness instructor, Μάντη Περσάκη, διοργάνωσαν προωθητική ενέργεια με δύο pilates sessions, τα οποία διεξήχθησαν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στον

διαγωνισμό της Samsung Electronics Hellas υποβλήθηκαν περισσότερες από 200 αιτήσεις συμμετοχής, ενώ, κατόπιν κλήρωσης, 20 νικητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την άσκηση με την τεχνολογία του οικοσυστήματος Samsung Galaxy στο πλαίσιο του fitness event.

Ειδικότερα, στον χώρο του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, η Μ. Περσάκη διεξήγαγε το pilates session, ενώ, ταυτόχρονα, ήταν σε ζωντανή σύνδεση με ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκπτωτικού χωριού Designer Outlet Athens στα Σπάτα.

Οι νικητές συμμετείχαν σε δύο 20λεπτα sessions, όπου χρησιμοποιούνταν το Samsung Galaxy Z Flip5 και το Galaxy Watch6. Οι νικητές που παρευρέθηκαν στο Samsung Pilates Event έλαβαν ως δώρο μια ετήσια online συνδρομή σε pilates session από τις σχολές «Pilates By Mandy», ενώ μπήκαν σε κλήρωση για ένα Samsung Galaxy Watch6.

Keywords
Τυχαία Θέματα