Peak Awards: Η Ogilvy «Performance Agency of the Year|50+ employees»

Η Ogilvy αναδείχθηκε για 2η χρονιά «Performance Agency of the Year | 50+ employees» στα Peak Awards ’22, powered by Google, κερδίζοντας 35 βραβεία για πελάτες όπως οι Ikea, Eurobank, Aegean, Toyota, ZeniΘ, Hertz

και Cosmote (σε συνεργασία με τη Mindshare).

Συνολικά έλαβε 1 Platinum, 7 Gold, 9 Silver και 18 Bronze βραβεία. Η Ikea ανακηρύχθηκε επίσης «Brand of the Year», χάρη στο Platinum Award που κατέκτησε στην κατηγορία «Best Use of Video for Performance Purposes» για την καμπάνια Sustainability, και στα συνολικά 10 βραβεία που απέσπασε.

Στις κατηγορίες Best in Data, Best in Digital Multi-Channel, Best in Omni-Channel, Best Lead Generation, Best Use of Video, Best in Apps και στην πρωτοεμφανιζόμενη Best in Small Budget, η Ogilvy απέσπασε στην κάθε κατηγορία 3 βραβεία, με 1 Gold σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Η Έρη Δημητροπούλου, Head of Performance Marketing στην Ogilvy, δήλωσε: «Το να βγαίνεις 2η φορά Agency of the Year ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε τόσες εταιρείες, καθώς και σε τόσο σπουδαίες καμπάνιες, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Ειδικά φέτος που ο αριθμός των υποψηφιοτήτων ήταν διπλάσιος. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε impactful και efficient καμπάνιες συνδυάζοντας το creativity, το content, με το σωστό media context, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και data. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα Performance της Ogilvy για την καταπληκτική δουλειά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα