Open: Με ειδησεογραφική ροή αντικατέστησε το πρόγραμμά του

Το Open ανέτρεψε πλήρως το πρόγραμμά του, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και μετέδωσε τις εξελίξεις στα πολεμικά μέτωπα της Μέσης Ανατολής, αλλά και τα συλλαλητήρια για την επέτειο τριών χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως επισημαίνεται, το κοινό ανέβασε στο 11% τον μέσο όρο του. Τις εξελίξεις κάλυψαν από τις 6 το πρωί ο Χρήστος Τσιγουρής με τη Χρύσα Φώσκολου. Αμέσως μετά ο Νίκος Στραβελάκης, η Μίνα Καραμήτρου και η Μαριάννα Γεωργαντή. Στο μεσημεριανό δελτίο ο Αντώνης Κρητικός. Αργότερα, ο Σπύρος Χαριτάτος

και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Στο κεντρικό δελτίο και σε συνεχή ροή, η Εύα Αντωνοπούλου.

Μαζί της οι: Έφη Κουτσοκώστα, Θανάσης Αυγερινός, Μαρία Ζαχαράκη, Μαρία Αρώνη, Παντελής Βαλασόπουλος, Σάρα Τσέλα, Κωνσταντίνος Μακρής, Γιάννης Ευσταθίου, Γιάννης Φώσκολος, Παντελής Ζηβόντσης, Μαρία Κονταξή, Δημήτρης Διονυσάτος, Αλέξανδρος Κονής, Γιώργος Φακής, Λευτέρης Ζαβλιάρης. Τη σκυτάλη πήραν ως και μετά τα μεσάνυχτα ο Μάνος Νιφλής, ο Γιάννης Κολοκυθάς και ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Το άρθρο Open: Με ειδησεογραφική ροή αντικατέστησε το πρόγραμμά του εμφανίστηκε πρώτα στο marketingweek.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα