#NowWeStart event από τη Sleed

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε χθες η Sleed, δόθηκε η ευκαιρία στους συνεργάτες της να περιηγηθούν στη νέα πραγματικότητα και τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η ανάδυση νέων τεχνολογιών στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. «Τι σημαίνει το #NowWeStart για τη Sleed; Ότι αυτό που μας έφερε στην επιτυχία του σήμερα δε σημαίνει κατ’ ανάγκη πως θα μας οδηγήσει

και στην επιτυχία του αύριο», δηλώνει ο Στέλιος Ηλιάκης, Γενικός Διευθυντής της Sleed.

Ο Στέλιος Ηλιάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Κωνσταντίνο Ράικο, Founder & CEO της KRS Group και την Ιωάννα Παλιοσπύρου για το πώς κατάφεραν να μετατρέψουν τα εμπόδια σε έμπνευση και σε μια ευκαιρία για θετική αλλαγή. Στο event βρέθηκε και η Άννα Τσώνη, Senior Account Manager στην κεντρική ομάδα της Google, η οποία μοιράστηκε insights αναφορικά με τις προτιμήσεις των καταναλωτών και την εκμετάλλευση 1st party data στη δημιουργία ροής νέων πελατών.

Η Ιουλία Κυριακουλάκου, Senior Client Solutions Manager του TikTok, ξενάγησε τους παρευρισκομένους στον κόσμο του TikTok και τις ευκαιρίες που αυτός μπορεί να δημιουργήσει, ενώ ο Κλεάνθης Ρουμελιώτης, Head του Creative Department της Sleed μοιράστηκε Study Cases και Live Demo νέων AI Driven δημιουργικών εργαλείων. Κατά τη διάρκεια του event το κοινό είχε και τη δυνατότητα να συμμετάσχει με δωρεές στο πρόγραμμα «Προσφέρουμε ζεστασιά» της ΜΚΟ Δεσμός που καλύπτει ανάγκες θέρμανσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, σκανάροντας QR Codes που βρίσκονταν στον χώρο του Eleon loft.

Keywords
Τυχαία Θέματα