Nova: «Είμαστε ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής και συνδρομητικής TV»

Ως «ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στην κινητή τηλεφωνία και στην συνδρομητική τηλεόραση» το πρώτο εξάμηνο του 2023, τοποθετήθηκε η Nova, μέλος της United Group, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε χθες το πρωί. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, Μιχάλης Αναγνωστάκος, CMO και Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, αναφέρθηκαν σε ισχυρή αύξηση συνδρομητών, ως αποτέλεσμα της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Τον Ιανουάριο του 2023, Nova

και Wind ένωσαν πόρους και τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν τη νέα Nova, μια κίνηση που, όπως αναφέρθηκε, εισήγαγε μια νέα προσέγγιση στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία, εστιάζοντας στη διαφάνεια, την εμπειρία του πελάτη και τη σχέση ποιότητας-τιμής. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε και το λανσάρισμα του Nova 5G Smartphone, ενός τεχνολογικά προηγμένου τηλεφώνου σε προσιτή τιμή, με τρία χρόνια εγγύηση. Επιπλέον, η Nova προχωρά το επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους δύο δισ. ευρώ, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από έναν χρόνο, με τα 400 εκατ. να έχουν ήδη επενδυθεί.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος σημείωσε: «Η Nova προχωρά με το επενδυτικό σχέδιο των δύο δισ. ευρώ, αυξάνοντας την πελατειακή της βάση, αναβαθμίζοντας τις υποδομές 5G, επεκτείνοντας το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι και εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό της. Θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας, συμβάλλοντας παράλληλα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα