My market: Δράση αλληλεγγύης σε τρεις πυλώνες

Στήριξη Δήμων, Φορέων και ανθρώπινου δυναμικού.

Σε τρεις πυλώνες αναπτύσσεται το πρόγραμμα αλληλεγγύης που εκπονεί η αλυσίδα My market, με σκοπό τη στήριξη ανθρώπων και την κάλυψη αναγκών στο πλαίσιο της κρίσης του COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, η αλυσίδα προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την κάλυψη των αναγκών κατοίκων περιοχών που βρίσκονται σε καραντίνα.

Τα My market προχωρούν σε πρώτη

φάση στην αποστολή 60.000 τεμαχίων κάθε κατηγορίας, για την κάλυψη για 14 ημέρες των αναγκών των κατοίκων στις περιοχές σε καραντίνα των Δήμων Ξάνθης, Καστοριάς, Σκύδρας, Αλμωπίας, Άργους Ορεστικού, Μύκης, Βοΐου και Νεστορίου. Όπως επισημαίνει η αλυσίδα, αυτές είναι οι πρώτες περιοχές που υποστηρίζονται από τα My market στο πλαίσιο της συνεργασίας και θα διευρύνονται καθώς οι ανάγκες θα καταγράφονται από την ΚΕΔΕ.

Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες, η My market έχει ανταποκριθεί σε πάνω από 30 αιτήματα στήριξης σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Δομές Φιλοξενίας σε όλη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 15.000 συσκευασίες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο τρίτος πυλώνας για τη My market αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό της, που, όπως επισημαίνει, «με έντονη αίσθηση ευθύνης και ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες, έχει σταθεί αποτελεσματικά στο ύψος των δύσκολων και απαιτητικών περιστάσεων». Η εταιρεία θα προχωρήσει σε πρόσθετες αμοιβές των εργαζομένων κατά 2.500.000 ευρώ για το χρονικό διάστημα του Μαρτίου και προχωρά επίσης σε 450 προσλήψεις για τις ανάγκες των My market, του e-shop και των κέντρων διανομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα