MSL, Lidl Ελλάς, Κωτσόβολος και Samsung στην κορυφή!

Καμπάνιες και εταιρείες, οι οποίες ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε στον κλάδο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων ανέδειξαν τα PR Awards 2023, τα οποία διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Boussias Εvents. Οι εταιρείες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες, στο σύνολο της αξιολόγησης, βραβεύθηκαν χθες, Τετάρτη 22 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια τελετής απονομής στο Athens Marriott Hotel, με παρουσιαστή τον Πέτρο Κουμπλή. Η βραδιά αποτέλεσε γιορτή για τον κλάδο, δίνοντας την

ευκαιρία σε σημαντικά στελέχη να συναντηθούν και να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους.

Οι μεγάλες διακρίσεις της βραδιάς
Τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς κατέκτησαν οι ακόλουθες εταιρείες και agencies:

Publicis Groupe/MSL, «Best PR Agency of the Year» καιLidl Ελλάς, «In-house PR Team of the Year».

«Best Campaign of the Year» αναδείχθηκαν, με ισοψηφία, η καμπάνια της Κωτσόβολος-Dixons South East Europe με τίτλο «Δυνατή. Μια αληθινή ιστορία για την τεχνολογία και τον άνθρωπο» με πρωταγωνίστρια τη μικρή Κωνσταντίνα και το Ladd//roller, καθώς και η καμπάνια «Gaming TVs & Monitor» της Samsung.

Τα Platinum βραβεία
Επιπλέον, απονεμήθηκαν και τρία Platinum βραβεία τα οποία κατέκτησαν οι Gravity The Newtons για το The Ellinikon Opening Event, Αία Relate για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Προστασία Πρώτης Τάξης: Μία πρωτοβουλία ευθύνης από το Dettol. Εκπαιδεύουμε σήμερα για ένα καλύτερο και πιο υγιές αύριο!» και Lidl Ελλάς για το Lidl UP: Learn & Work | Virtual Event.

«Θετικό αποτύπωμα σε κοινωνία και αγορά»
Σημαντική για την αξία του θεσμού ήταν η συμβολή της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής Μπέττυς Τσακαρέστου, του Συντονιστή της Επιτροπής Βασίλη Λώλα και των μελών που τη συνθέτουν.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε δήλωσε: «Είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι πολλές από τις δουλειές που είδαμε είχαν την ανοικτή πρόθεση να ηγηθούν και στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας, αλλά και στο κομμάτι σκοπών, όπως η βιωσιμότητα, η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η καινοτομία. Ένα πολύ ωραίο μείγμα το οποίο μας δειχνει προς τα πού κινούμαστε από σήμερα και στο μέλλον. Σας ευχόμαστε να συνεχίζετε πάντοτε με ωραία έργα και προτάσεις με τις οποίες θα δίνετε το θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, την αγορά, το περιβάλλον και, ταυτοχρόνως, ένα αισιόδοξο μήνυμα για το πώς μπορούμε να κάνουμε τη θετική αλλαγή στην κοινωνία».

«Oι υποψηφιότητες διπλασιάστηκαν»
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Συντονιστής της Επιτροπής και Founder της In-Touch Communications, Βασίλης Λώλας. Ο ίδιος σημείωσε: «Οι εταιρείες που συμμετείχαν στον θεσμό αυξήθηκαν κατά 70 % σε σχέση με πέρυσι. Είδα προγράμματα από εταιρείες οι οποίες πρώτη φορά συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ενώ οι υποψηφιότητες διπλασιάστηκαν . Αυτά τα στοιχεία δείχνουν τη δυναμική του θεσμού, την επιθυμια όλων να υπάρχει ένας τέτοιος θεσμός μέσα από τον οποίο γνωρίζουμε και επιβραβεύουμε προγράμματα. Επίσης, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στα μέλη της Επιτροπής για τον προσωπικό χρόνο που αφιέρωσαν στην αξιολόγηση. Η Επιτροπή είχε επτά νέα μέλη και θα ήθελα να προτρέψω και άλλους συναδέλφους να συμμετάσχουν, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τον θεσμό».

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα