Lidl Ελλάς: «Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στους εργαζομένους μας»

Ανοιχτά και τα 225 καταστήματα του δικτύου.

Με ανακοίνωσή της, η Lidl Ελλάς ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και στενή συνεργασία με την κυβέρνηση, τους προμηθευτές της και τους συνεργάτες της στην εφοδιαστική αλυσίδα ώστε να εξασφαλίσει την προμήθεια αγαθών στα καταστήματα και να εφοδιάζει τις αποθήκες της με είδη που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Όπως επισημαίνει, και τα 225 καταστήματά του δικτύου της Lidl Ελλάς παραμένουν και θα παραμείνουν ανοιχτά. Παράλληλα, τονίζει τη μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων της στα

καταστήματα, στα εφοδιαστικά κέντρα και στις διευθύνσεις κεντρικών υπηρεσιών: «Τους οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για την υπερπροσπάθειά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που η κοινωνία μας δοκιμάζεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους Έλληνες προμηθευτές και τους συνεργάτες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά για τον ίδιο σκοπό», αναφέρει στην ανακοίνωσή της. Η Lidl Ελλάς απευθύνεται και προς τους καταναλωτές, ζητώντας τη συνεργασία τους αναφορικά με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και παρακαλεί όλους να ακολουθούν τις οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων.

«Στις δύσκολες στιγμές οφείλουμε να λειτουργούμε συλλογικά και με αλληλεγγύη! Παραμένουμε σε εγρήγορση με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τηρώντας στο έπακρο όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα