Immersive εμπειρία από τη McDonald’s στο Outernet του Λονδίνου

Μια εμβυθιστική εμπειρία διοργάνωσε για το κοινό η McDonald’s, στο Outernet του Λονδίνου, προκειμένου να σηματοδοτήσει την παρουσίαση της «βελτιωμένης» σειράς burger με βόειο κρέας. Η εμπειρία, την οποία διοργάνωσαν η Red Consultancy και η Seen Presents, αποτέλεσε ένα αισθητηριακό γεγονός το οποίο αξιοποιούσε την όραση, τον ήχο, την αφή, την οσμή και τη γεύση.

Στο πλαίσιο αυτό, τα McDonald’s χρησιμοποίησαν τις οθόνες

LED 8K του Outernet μέσα στο κτίριο Now στην Tottenham Court Road. Η αλυσίδα «βύθισε» το κοινό στον κόσμο της σειράς βόειου κρέατος και το ξενάγησε στις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στα buns, τα μπιφτέκια, τα κρεμμύδια, το τυρί και το μαρούλι.

Οι παριστάμενοι είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με τα νέα McDonald’s burger buns, μέσω ενός εύπλαστου installation, καθώς και μέσω της μυρωδιάς τους. Ακολούθως, μπορούσαν να περπατήσουν σε ένα μεγάλων διαστάσεων μαρούλι, κατασκευασμένο από υλικά παρόμοιας υφής και έναν crunchy ήχο κατά την αφή. Στις οθόνες του κτιρίου Now έπαιζε και audio-visual display, ενώ στο τέλος, το κοινό καλούνταν να κατεβάσει το McDonald’s app, λαμβάνοντας 2.500 πόντους επιβράβευσης.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα