Hologram Capsule από τη Headline Athens στη ΔΕΘ

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε από τη Headline Athens η Hologram Capsule της ARHT Media Inc. στη ΔΕΘ, για λογαριασμό της DDB και τον πελάτη της ΔΕΗ. Η Headline Athens δέχτηκε την πρόκληση να «ζωντανέψει» τον 3D Animation χαρακτήρα

My Energy Coach της ΔΕΗ, ο οποίος συνομιλούσε με το κοινό σε πραγματικό χρόνο και έδινε τις συμβουλές του για την εξοικονόμηση ενέργειας και τις βιώσιμες πηγές της.

Για να το πετύχει αυτό, η Headline Athens συνδύασε εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και μετέτρεψε το σώμα, τις κινήσεις και την ομιλία ενός ηθοποιού που βρισκόταν σε ένα στούντιο σε διαφορετική τοποθεσία, σε εικόνα, κινήσεις και ομιλία του Μy Energy Coach που αλληλεπιδρούσε ως animated ολόγραμμα με τους ανθρώπους που επισκέπτονταν το περίπτερο.

«Η νέα μας τεχνολογία των ολογραμμάτων συνεχίζει να τρέφει το όραμά μας που ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, όταν, πρώτοι, παρουσιάσαμε το Metaverse στο κοινό με το πρωτοποριακό απόκτημά μας, το Avatar Portal», σημείωσε ο CEO και Ιδρυτής της Headline Athens, Chris Μανάφας.

«Με την επίσημη δέσμευση του Facebook στο Metaverse, το όραμά μας για το μέλλον επιβεβαιώθηκε και έτσι προχωρήσαμε επενδύοντας σε αυτό που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει το σημείο κλειδί ανάμεσα στα ψηφιακά και φυσικά events, τα ολογράμματα». Ο Εμπορικός Διευθυντής της Headline Athens Μάξιμος Γιαννόπουλος επισήμανε ότι «η DDB και η ΔΕΗ μας έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία να θέσουμε τα όρια του τι είναι δυνατόν να συμβεί με αυτή την πολύ νέα και αναπτυσσόμενη τεχνολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα