H πρώτη καμπάνια για τη φιλοξενία αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα από Purina και Dogs’ Voice

Τη νέα πρωτοβουλία «το Σπίτι του, η Αγκαλιά σου» παρουσίασαν χθες 13 Μαΐου, η Purina και η Dogs’ Voice, στα γραφεία της Nestlé Hellas, στο Μαρούσι, σε press event, όπου, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν βίντεο από αληθινές ιστορίες φιλοξενίας αδέσποτων ζώων.

Όπως ανέφερε η Ελένη Δέδε, ιδρύτρια του οργανισμού

Dogs’ Voice, «αυτή είναι η πρώτη καμπάνια που γίνεται στην Ελλάδα για τον θεσμό της φιλοξενίας». Η πρωτοβουλία ξεκινά με μια ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Ellinikon Experience Park», στον χώρο του «Zen Garden» την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 21:30. Πρόκειται για μια ημέρα φιλοξενίας και υιοθεσίας που απευθύνεται τόσο σε κηδεμόνες κατοικίδιων, όσο και σε ανθρώπους που δεν έχουν, αλλά ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν ή να ενημερωθούν για τα οφέλη και τη διαδικασία φιλοξενίας ή υιοθεσίας ενός αδέσποτου.

Σημειώνεται πως όλα τα ζώα δίνονται εμβολιασμένα, στειρωμένα, με ηλεκτρονική σήμανση και παροχή τροφής Purina Pro Plan για 3 μήνες. To event ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στα ανανεωμένα pet friendly γραφεία της εταιρείας. Σημειώνεται πως η πρωτοβουλία ξεκινά από την Αθήνα, με στόχο να επεκταθεί στο μέλλον και στην περιφέρεια. Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα «τρέξει» καμπάνια με τα βίντεο από αληθινές ιστορίες φιλοξενίας στα social media. Το press event διοργάνωσε η Ogilvy.

Keywords
Τυχαία Θέματα