H Μέγα έλαβε Ευρωπαϊκό Βραβείο Προϊοντικής Ασφάλειας

Η εταιρεία Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ τιμήθηκε σε τελετή στις Βρυξέλλες, παραλαμβάνοντας το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Βραβείο Προϊοντικής Ασφάλειας για τα προϊόντα EveryDay από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το βραβείο αποτελεί, όπως επισημαίνει η εταιρεία,

«μια εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για την 100% ελληνική εταιρεία – leader, καθώς την τοποθετεί, εκτός από την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, και στη θέση των εταιρειών που αποδεδειγμένα ξεχωρίζουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σε συστήματα και διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας».

Η κορυφαία αυτή διάκριση, η οποία απονέμεται, για δεύτερη φορά, στη Μέγα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αντανακλά την προτεραιότητα της εταιρείας να παράγει απόλυτα ασφαλή καινοτόμα προϊόντα. Η Μέγα εφαρμόζει ένα αυστηρό εσωτερικό σύστημα ποιοτικής διασφάλισης, ενώ, παράλληλα, συνεργάζεται με εγκεκριμένα διεθνή εργαστήρια και οργανισμούς, υποβάλλοντας τα προϊόντα της σε διεθνώς αναγνωρισμένους εργαστηριακούς ελέγχους, με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα (π.χ. Oeko-Tex Standard 100).

Στόχος της είναι να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες πολύ πέρα από την απορροφητικότητα και τη στεγνότητα, διασφαλίζοντας επιπλέον φιλικότητα προς το δέρμα και προϊοντική ασφάλεια, με αποδείξεις και πιστοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα