H ΙΒΜ προσφέρει δωρεάν λύσεις στη μάχηκατά του COVID-19

Στηρίζοντας κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και ερευνητές.

H IBM, για την αντιμετώπιση της νέα παγκόσμιας πραγματικότητας που θέτει η πανδημία του COVID-19, αναπτύσσει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην παροχή έγκυρης και τεκμηριωμένης πληροφόρησης στους πολίτες, στη δημιουργία ανθεκτικών μοντέλων εργασίας και στην επιτάχυνση των επιστημονικών εξελίξεων. Συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν τη λύση ΙΒΜ

Watson Assistant for Citizens που διευκολύνει την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, απελευθερώνοντας πόρους του κρατικού μηχανισμού. Επίσης, μέσω του IBM Cloud, προσφέρει στους οργανισμούς δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα IBM Watson Media, σε IBM Cloud Virtual Servers και σε υπηρεσίες όπως IBM Aspera Cloud και ΙΒΜ Maas360.

Παράλληλα, διέθεσε τον υπερυπολογιστή IBM Summit για ερευνητικούς σκοπούς. Επίσης, θέλοντας να υποστηρίξει το έργο που επιτελεί η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως, καλεί τους developers σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία 2020 Call for Code Global Challenge και να δημιουργήσουν λύσεις ανοικτού κώδικα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Τέλος, πρόσφατα έθεσε σε λειτουργία την παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης IBM Skills, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση σε σπουδαστές, επαγγελματίες και οργανισμούς, με σκοπό να αποκτήσουν κρίσιμες τεχνολογικές δεξιότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα