H ΕΥΑΘ στον Δείκτη ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Στον Δείκτη ESG, Athex ESG, του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο οποίος συγκεντρώνει τις επιχειρήσεις με τις κορυφαίες επιδόσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης στην Ελλάδα, εισήλθε η ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, η ΕΥΑΘ, με την υποστήριξη της Choose Strategic Communications Partner, εξέδωσε δύο επαγγελματικούς Απολογισμούς Βιωσιμότητας,

για τα έτη 2019-2020 και 2021, με βάση τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα GRI, καθώς και εκείνα του ίδιου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπερκαλύπτοντας, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, τις προϋποθέσεις για την είσοδο της στον Δείκτη.

Η Choose υποστήριξε την ΕΥΑΘ στο εγχείρημα από τη συλλογή και την επεξεργασία των απαραίτητων στοιχείων, μέχρι την ορθή αποτύπωση και δημοσιοποίησή τους. Επιπλέον, συνεισέφερε στην καταγραφή και την ιεράρχηση των ουσιαστικών θεμάτων για την εταιρεία από τη σκοπιά της βιώσιμης ανάπτυξης, ενώ υποστηρίζει την ΕΥΑΘ στη δημιουργία κατάλληλων δομών και διαδικασιών για την παρακολούθηση και διαρκή βελτίωση των επιδόσεών της στα θέματα βιωσιμότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα