H Saatchi & Saatchi global Creative Partner της ALTI

Η Alvarium Tiedemann (ALTI) επέλεξε τη Saatchi & Saatchi London ως global Creative Partner. Η ALTI εισήχθη στο χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης στις 4 Ιανουαρίου, μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Tiedemann

Group, Alvarium Investments και Cartesian Growth Corp. Η νέα εταιρεία, ένας παγκόσμιος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων, προσφέρει συμβουλές και επενδυτικές ευκαιρίες σε επιχειρηματίες και ιδρύματα. Αποτιμάται σε περίπου 1,1 δισ. δολάρια (0,9 δισ. λίρες) και απασχολεί 450 υπαλλήλους σε τέσσερις ηπείρους.

Η Claire Verdirame, Eπικεφαλής Μarketing στην ALTI, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Η Saatchi & Saatchi έχει ήδη συμβάλει καθοριστικά στο να μας βοηθήσει να διατυπώσουμε την τοποθέτηση, τον σκοπό και τις αξίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε στο πλευρό μας, καθώς μπαίνουμε στο χρηματιστήριο και εισερχόμαστε στην επόμενη φάση της ανάπτυξής μας». Ο Richard Huntington, Chief Strategy Officer στη Saatchi & Saatchi, δήλωσε: «Αρπάξαμε αμέσως την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να διαμορφώσουμε ένα εντελώς νέο brand στην κατηγορία της διαχείρισης πλούτου και περιουσιακών στοιχείων».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα